phone 061 106 050 28
email info@kdconcepts.nl

FLEX PERSONEEL

Besparen op flexibel personeel

 

Door CAO regelingen, arbeidsrechtelijke conflicten en regeldruk kunnen de kosten van loondienstverbanden flink stijgen. Payrollbedrijven helpen bij het verlagen van de regeldruk, maar vragen daar vaak ook veel geld voor terug.

De kosten van payrolling zijn, vaak niet heel ongewoon, een factor 1,6 tot zelfs 1,8 gerekend over het brutoloon. Bij uitzendbureaus kan dit oplopen tot wel een factor 3 en hoger. Erg prijzig dus.

In ons verloningsconcept houden wij de kosten laag. Daarbij helpen wij u nog steeds met het verlagen van de regeldruk en ondersteunen wij u waar u dat nodig heeft. Dit kan door een  innovatieve formule en professioneel en efficiënt ingerichte organisatie. Wij garanderen u de stabiliteit en zekerheid die u gewend bent bij andere professionele payroll- en/of uitzendorganisaties, maar met significant lagere kosten én met arbeidsvoorwaarden die u zelf kunt bepalen.

 

Laat ons een berekening voor u maken en dan zult u al snel zien dat zowel de ondernemer (de opdrachtgever) goedkoper uit is en de freelancer (de opdrachtnemer) netto meer overhoudt op zijn bruto loon.

Wij kunnen in samenwerking met onze partners de  personele kosten voor u laag houden, omdat wij onze marge verwerken in de sociale lasten (ongeveer 2,4% op de standaard van 20%); bij vrijstelling van de sociale lasten rekenen wij 4% marge bij verlonen via opting-in.

 

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende analyse aan!

icon
Ons concept is uw oplossing